Förkyld!

Sitter här hemma i soffan och har supertråkigt. Varför? Jo, jag är nämligen jätteförkyld..

Sov jättedåligt i natt och hela dagen har jag spenderat här hemma i ensamhet. Johnnie jobbar och umgås med kompisar, så honom har jag inte sett mycket under dagen.
Vet inte när jag var hemma en hel dag senast..Känns som om jag alltid är ute och grejar med nåt. Hästarna, kompisar, jobbar, handlar.. Var iaf många år sen jag kollade såhär mycket på tv!

Igår kunde jag knappt prata, fick bara fram ett långt, rasslande ljud som formades till otydliga ord. Självklart skulle ju alla prata med mig då, både på jobbet och på ridskolan. Fick snabbt kraxa fram att jag var jätteförkyld, så dom inte förväntade sig at jag skulle svara med en hel mening.
Kände mig dock väldigt otrevlig när jag bara kunde svara med en nickning, ett "ja" eller "nej" eller helt enkelt bara ett leende.. Jag gillar ju att prata..
Chefen verkade dock njuta av det tillfälliga lugnet :)

Funderade ett tag på att utnyttja dagen genom att städa, men jag har varit lite för sjuk för att ha lust med de. Jag är i det skede av förkylningen då allt slem börjar lossna, så jag nyser, snorar och hostar för fullt. Vi är egentligen bortbjudna idag, men jag har tackat nej då jag inte vill umgås med folk med den här förkylningen..

Förresten: Min mobil krånglar, så det är lite svårt att nå mig för tillfället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0