Dagens stadsbesök

Idag åkte jag först till vårdcentralen för att lämna veckans blodprov. Dessvärre gick det inte någe bra att pricka blodådern i första armen, så hon fick sticka i den andra också. Jippi..
Dom har stuckit så mycket i armarna nu att det finns ärrbildningar, och då är det svårare att hitta rätt.
 
När det var klart åkte jag och mamma in till stan. Hon skulle till IKEA, och jag hade några småsaker jag ville ta en titt på igen så jag hängde gärna med. Dessutom har jag inget bättre för mig, så jag följde gärna med som sällskap av den anledningen.
Köpte några småsaker, men inget speciellt. Det är kul att handla med mamma också, för vi har väldigt roligt ihop. Hon skulle ha några hyllor, så när dom paketen var lastade på en vagn satte jag mig uppepå med min vanliga kundvagn framför mig. Så mamma fick knuffa både sin och min vagn, med mig mitt i smeten :) Det var som när vi barn var små och åkte tåg med pulkorna, dvs höll i varandras pulkor så att alla åkte tillsammans.
Jag och mamma skrattade så att vi kved..
 
Nu är jag hemma igen och är rätt trött efter dagen. Kommer nog sova gott i natt!
 
Imorgon ska jag och Johnnie delta i en sån där föräldragrupp. Frågan är dock om vi kan lära oss så mycket, eftersom den här graviditeten är lite av ett specialfall. Men vi ska i alla fall gå den här första gången och se om det är nåt för oss.
 
Nu ska jag lägga mig här i soffan, kolla på tv och ta det lugnt. Den lilla i magen lever rövare i vanlig ordning, så han kommer nog inte göra som mor sin. Snarare raka motsatsen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0