Dålig på att uppdatera..

Ursäkta att jag inte uppdaterat nåt denna vecka, men ryggen är verkligen hemsk. Kan inte sitta vid datorn ens, utan ligger mest på soffan och kollar på tv.
Har tänkt skriva att litet kort inlägg om att jag mår bra(förutom ryggen) men jag har inte kunnat. Vet att en del blir oroliga om det är tyst från mig några dagar nämligen.
 
Men räknar man bort ryggen så är det bara bra med mig! Känns dock väldigt jobbigt att sitta inomhus och kolla ut genom fönstret där våren kommer med stormsteg. När vädret varit okej har jag vaggat ut och satt mig i en solstol i trädgården, för att få lite frisk luft och sol.
 
Jag och Johnnie var in till sjukhuset i tisdags då vi hade 4 besök inbokade. Vi trodde att det bara var 3, men det visade sig att dom tryckt in ett extra besök när vi ändå var där. Så nästan hela tisdagen spenderades inne på sjukan.
Passade då på att fråga om ryggvärken, eller rättare sagt mina tabletter. Dom funkar inte bra nu, så jag misstänker att kroppen kanske vant sig vid intaget. Frågade om jag kunde möblera om bland tabletterna på något sätt, och läkaren tyckte att jag skulle öka dosen lite och se hur det går.
Än så länge har det inte hjälpt så bra, men på fredag ska vi in till sjukhuset igen och då ska jag redovisa mitt tablettintag och om det blivit bättre. Annars får vi helt enkelt hitta en annan lösning.
 
Jag ska berätta med om tisdagens besök på sjukhuset, men jag tar det i nästa inlägg. Måste lägga mig ner en sväng och vila ryggen lite. Men ska försöka återkomma igen under dagen :)
 
Förresten! Ska bara tillägga att varken jag eller läkarna tror att ryggvärken beror på tumören(som förra gången), utan troligen är det helt enkelt den växande magen som drar i den redan försvagade ryggen. Bara så ni vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0