Jobbig dag

Känner fortfarande av ryggen lite, så jag har tagit det lugnt hela eftermiddagen. Eller ja, förutom städningen har jag tagit det lugnt. Har diskat, tvättat och dammsugit så att jag ska hålla efter smutsen lite. Har alltid haft problem att klämma in städningen i mitt fullspäckade schema tidigare, men nu har jag märkt tjusningen med att städa lite varje dag. Då behöver man inte storstäda varje gång!
Och nåt måste jag ju sysselsätta mig med om dagarna, nu när jag bara går hemma..
 
Igår hade jag en riktigt jobbig eftermiddag. Anledningen var helt enkelt att jag inte har nåt att göra vilket gör mig galen. Är man van vid att jämt vara i farten och alltid ha 10 saker att göra är detta verkligen raka motsatsen. Jag saknar mitt jobb, att kunna träna ordentligt och att rida flera gånger i veckan.
Fällde många tårar innan Johnnie kom hem och tröstade. Han löste situationen genom att göra som man gör med barn. Han sysselsatte mig så att jag helt enkelt glömde att vara ledsen och nere.
Vi flyttade om lite i sovrummet och började förbereda inför den kommande medlemmen. Efter det var jag glad igen, och kvällen blev fri från tårar och upprörda känslor.
Var längesen nu som jag mådde dåligt, så jag var inte förvånad över att få en jobbig dag. Man kan inte vara glad och uppåt jämt!
 
Idag är allt bra(så bra det kan vara) och jag har gjort några vettiga saker i alla fall. Imorgon ska jag hem till mamma och pappa och sätta upp en tråd till i en av hagarna. Där ska sen min unghäst och hennes kompis släppas. Dom behöver en stor hage att busa i nu, för dom har haft en rätt liten fålla under vintern.
 
Nu ska jag laga lite mat, återkommer senare ikväll eller imorgon med nya inlägg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0