Magsjuk?

Fortfarande sjuk.. Det är därför det inte blir så mycket uppdaterat här! Sitter bara här hemma och surar över att jag blivit ännu mer begränsad. Nu kan jag ju inte ens åka till hästarna, eftersom jag inte vill smitta mamma och pappa ifall det är magsjuka jag har.
Jag är nämligen inte säker på exakt varför jag mår illa och spyr. Det kan vara cellgifterna, graviditeten, tabletterna eller helt enkelt en klassisk magsjuka. Magsjuka brukar ju dock gå över väldigt snabbt, och nu är jag inne på min 3:e dag.
 
Åt just frukost, men började må illa så allt kom upp lika snabbt igen. Bästa spyan någonsin, då de inte hunnit blandats med magsafter än. Tur att jag hade en påse redo, för det kom fort.. När jag spytt klart kände jag mig bättre och åt upp de lilla av frukosten som fanns kvar. Måste ju ha i mig nån näring, åtminstone för lill-grabbens skull!
 
Nu känns det i alla fall lugnt i magen, men vi får se hur länge det håller i sig. Får hålla mig hemma idag med, man vet ju som sagt aldrig om det smittar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0