Ryggvärk

Ryggen är inte alls bra för tillfället, och tabletterna tar inte alls som förr. Kan inte förstå vad som hände.. Ryggen hade ju blivit riktigt bra, men ändå svag eftersom jag inte kan träna och röra på mig som vanligt. Åt nästan inga tabletter alls, och kunde gå lite lätta promenader och träna korta, enkla pass.
Sen, för några dagar sen, vände det tvärt och började göra ondare igen. Tog några extra tabletter, vilket jag gör om jag känner av ryggen lite. Extra tabletter, mindre träning och mer vila.
Detta hjälper inte, utan det blir snarare värre av vilan. Tabletterna tar som sagt inte och lite enkel träning är det enda som lindrar för tillfället, antagligen på grund av att blodcirkulationen ökar i ryggen.
Dock känns det lite fel att försöka träna när ryggen känns såhär, samtidigt så verkar ju inget annat hjälpa..
 
Nu på morgonen tog jag en maxdos med tabletter(självklart efter ordinationen jag fått från min läkare, inget eget påhitt) och hoppas på lindring. Funkar inte de får jag helt enkelt stå ut tills på tisdag då jag ändå ska träffa mina läkare.
Självklart har tanken slagit mig att det kan vara tumören, eftersom det är samma typ av smärta och det sitter på samma ställe som då. Samtidigt vore det konstigt om det tagit en sådan tvärvändning efter att ha sett så positivt ut. Jag går inte och stressar upp mig med denna tanke i huvudet, tror mest att det är magen som drar i min redan svaga rygg. Ska som sagt på röntgen nästa vecka, ska bli skönt att få bekräftat hur läget ser ut precis nu.
 
Längtar tills kejsarsnittet är över, så att min kropp får en chans att läka och bli som förr. Visst, den blir aldrig exakt som förr, men såhär svag har den aldrig varit.. Det är inte helt lätt att vara svag på grund av behandling och smärta samtidigt som magen växer och lägger en ny tyngd på kroppen. Det är under graviditet man måste ha muskler för att orka bära upp det lilla livet.
Dessutom längtar jag tills jag får se den lille grabben som sprattlar i magen hela tiden. Tror dock att det börjar bli trångt nu där inne, för han sparkar inte riktigt på samma sätt längre. Numera bökar han omkring mer ordentligt, trycker och "möblerar om".
På tisdag blir det ultraljud, ska kolla hur han växt så att vi kan börja fundera över när han är redo att komma ut. Han borde väga ett kg nu, så det närmar sig. Själv har jag inte gått upp speciellt mycket än, några kilon bara.
 
Det är varmt ute i dag, ska försöka komma ut lite. Några bekanta ska troligen komma över och fika idag också, fyller ju år imorgon men då jobbar folk. Blir inget speciellt firande i år, orkar tyvärr inte. Kanske kan vi ta något roligare firande i sommar istället, när allt förhoppningsvis börjar lugna sig. Vi får se.

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh hur går det? Du har inte skrivit på flera dagar... Hoppas att allt är bra!

2013-04-17 @ 15:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0