Städning och förberedelser

Städning pågår här hemma. Tvättmaskinen jobbar för fullt, en diskbalja är avklarad, dammsugaren har svept en vända över golvet och jag har suttit på golvet och sorterat ren tvätt.
 
Har inhandlat lådor till att förvara lillens kläder i, så jag satt ett bra tag och sorterade, vek och placerade kläderna i rätt lådor.Vi har verkligen fått massor av kläder, så det är inte mycket vi kommer behöva köpa på ett bra tag. Johnnies bror har dessutom fått tvillinggrabbar, så vi har fått en del minikläder. Våran lilla plutt kommer inte vara stor när han kommer ut ifall kejsarsnittet blir i maj, så jag har sorterat ut minikläderna och lagt dom på en egen plats.
 
 
Om brorsan har tid i helgen ska han hjälpa mig flytta en hylla som står kvar hemma hos mamma och pappa. Den ska stå i vårat sovrum och i den ska lådorna med kläder vara är planen. Sängen den lille ska ha står ju i sovrummet, så det känns som en bra idé att även hans kläder förvaras där.
 
Sängen gjorde jag iordning häromdagen. Madrass och sånt är på plats, men inga sängkläder än så länge. Han kommer inte förran om tidigast en månad, sen blir han med all säkerhet kvar på sjukhuset ett tag. Alltså har jag ingen brådska för tillfället..
Känner mig verkligen som en djurmamma som håller på och bygger bo när jag går och pysslar med lillens kläder och säng
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0