Effektiv

Har varit rätt effektiv idag. Förutom att ha skött Ludde och tagit honom på en promenad, har jag fixat marinad till både dagens och morgondagens mat, diskat, tvättat, ätit en ordentlig lunch och sorterat/vikt tvättad tvätt.
 
Äntligen börjar jag komma igång ordentligt med vardagssysslorna, och vad mycket man hinner med hemma helt plötsligt! Folk pratar om att det är så otroligt jobbigt att vara småbarnsförälder, men det här är ju rena rama barnleken jämfört med mina och Johnnies senaste månader.
Visst, ju äldre Ludde blir desto mer måste han passas, men hittills kan jag inte klaga på honom. Han har sina dagar då han är väldigt tjurig och måste tas om hand mer, men idag till exempel ligger han och slappar i barnvagnen utan att klaga det minsta annat än när det är dags för mat.
Och nu när man inte har ett jobb att gå till kan man laga middag normala tider, hinna diska och städa regelbundet och träna dagligen. Nästa steg blir att börja pyssla mer med hästarna igen, för nu är jag redo för det. Och väldigt sugen, har inte ridit på länge!
 
Nu är Ludde hungrig, måste gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0