Skönt att sova!

Kom hem strax efter kl.18 igår och efter matningen kröp jag och Ludde ner i sängen. Ludde hade inte sovit ordentligt på hela dagen eftersom han varit med mig och mamma i stan, så jag ville att han skulle få slockna i lugn och ro en stund.
Bestämde mig för att ligga bredvid och läsa lite, har sån förbannad träningsvärk efter diverse joggingturer och ridning så jag tänkte ändå skippa att träna och vara duktig.
Ludde var hur pigg som helst och jollrade glatt samtidigt som han sprattlade likt en sköldpadda på rygg. Men samtidigt som han började lugna sig blev bokens innehåll allt mer ointressant och ögonlocken kändes tunga.
 
La ifrån mig boken, släckte lyset och bestämde mig för att sova en stund. Johnnie var ute och pysslade med lastbilarna så han var nog bara nöjd om både jag och Ludde höll oss lugna och snälla.
Vi somnade direkt och när Ludde vaknade var Johnnie inne så Johnnie tog den matningen. Sov vidare och när jag vaknade var klockan nästan 3 på natten! Sova en stund var det ja..
Otroligt skönt att få sova i alla fall, det behövdes efter en lång dag i stan.
 
Nu har jag ätit lite och ska krypa tillbaka ner i sängen. Det känns nästan oförskämt lyxigt att både få sova ordentligt(ca 6 timmar) och sen sova lite till!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0