Slö dag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Tog hand om Ludde hela natten, så jag sov till och från större delen av förmiddagen för att få tillräckligt med sömn. Tyvärr blir hela dagen förstörd om jag inte får sova ordentligt, så det är därför jag inte får mycket gjort på dagarna.
Men sånt är livet som småbarnsförälder, så det är bara att hoppas på att han snart börjar sova större delen av nätterna.
 
När jag ätit frukost(som snarare kan kallas lunch) tänkte jag gå en sväng med Ludde. Johnnie och vovven hakade också på, så vi blev ett gäng.
När vi gått en halvtimme mötte vi på en granne som var ute och körde med traktorn. Vi blev hastigt och lustigt ditbjudna för att ta en öl.
Meningen var att vi inte skulle stanna så länge, men timmarna gick. Trevligt sällskap, kall öl och Viggo hittade en hundkompis. Dom hade nämligen en jakthund(jämthund) i sin hundgård och tillslut testade vi våra hundar tillsammans, vilket gick jättebra. Då vet vi vart vi kan lämna vovven om vi ska bort!
 
Vi hade säkert suttit kvar där än om det inte vore för att Ludde blev hungrig. Vi traskade hem igen och nu har både vi och Ludde ätit. Ludde var dock bra tjurig nyss, vet inte varför då han var ordentligt omskött. Inte blev det bättre av att jag var minst lika tjurig på grund av hunger, så Johnnie fick ta hand om honom medans jag mosade i mig massor av tacos.
 
 
Nu är alla nöjda och glada. Jag sitter vid datorn, Johnnie ut ute och Ludde sover sött här bredvid. Snart ska jag bänka mig framför tv:n då Morden i Midsomer börjar.
 
Usch, vill hinna med så otroligt mycket mer på dagarna.. Får ta mig själv i örat och skärpa mig, för nu är jag så pass pigg att jag borde orka en hel del pyssel här hemma. Har i alla fall kommit igång med promenaderna, alltid nåt!

Kommentarer
Postat av: Elli o Theo

Vilket mysigt kort :)

2013-08-07 @ 21:35:52
URL: http://blomsterdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0