Städning

Natten var extra jobbig i natt eftersom Ludde var för pigg för att kunna somna om direkt efter matningen, dessutom var Johnnie tvungen att sticka iväg tidigt i morse en sväng. När han väl kommit hem och somnat om, var han för trött för att kliva upp när mobilens alarm satte igång. Så jag fick inte sova speciellt mycket..
Jag sover mycket sämre nu, inte bara på grund av Ludde, utan också för att jag inte jobbar. Förut var man trött efter jobbet och sov som en stock!
 
Försökte sova en liten sväng på förmiddagen men nä, det tyckte inte lilla pigga Ludde.
 
Fick kliva upp, mata honom och få honom att somna i vagnen. Äta frukost och sen kavla upp ärmarna. Dags att städa nya bilen!
Det var en bekant till Johnnie som ägde den innan, och han fick den till bra pris men ostädad. Eftersom jag inte har så supermycket att göra om dagarna(om inte Ludde är kinkig förstås) så tog jag åt mig städningen.
 
Våran gamla passat må ha varit otroligt ostädad och smutsig invändigt, men jag tror faktiskt att den här nya var värre! Hundhår, grus, lera, skitiga säten, damm..you name it!
Det tog mig halva dagen att städa den så bra jag kunde, med några mindre pauser för Luddes välmående.
 
 
Men nu är jag nöjd med vad jag åstadkommit, och ser fram emot att börja köra bilen. Men jag kommer sakna gammel-passaten, för vi var ett bra team! Kommer dock fortsätta köra gammeln ett tag till då den nya som sagt ska få rosten fixad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0