Tack!

Nyss kom Johnnies ena bror hit för att hämta ett fordon och passade samtidigt på att överlämna en kasse med barnkläder. Han och flickvännen har 3 grabbar därhemma, och vi har fått massor av urvuxna kläder från dom.
 
Jag och Johnnie bestämde oss tidigt för att inte köpa något till Ludde förrän tidigast en månad innan han skulle komma ut. Skulle något gå fel ville vi inte stå där med en massa fina små barnkläder, leksaker, mjukdjur och andra grejer vi köpt på oss. Jag är en sån person som inte vill "ropa hej förrän man är över bäcken" och har lite svårt för att förstå folk som till exempel börjar handla grejer till barnet innan man ens passerat dom osäkra första 12 månaderna.
Läget var väldigt osäkert med Ludde på grund av cancern och allt däromkring, så vi ville helt enkelt inte hoppas för mycket på att det skulle gå vägen. Under sista månaden hade vi så fullt upp att vi inte hann köpa nåt, jag hade ont och vi åkte fram och tillbaka till sjukhuset flera gånger i veckan. Men medans vi kämpade med behandlingar, smärta och graviditeten kom underbara bekanta till oss med kläder och grejer vi skulle behöva till Ludde.
Vi har fortfarande inte köpt några kläder själva, för vi har fått så att det räcker till en hel skolklass!
 
Vi har förutom kläder fått en bilbarnstol, 2 barnvagnar(!) och grejer som filtar, mjukdjur m.m. Vi är jätteglada över allt vi fått!
 
Bilden visar några plagg vi fått till Ludde:
 
Dom här små tofflorna fick Ludde av några kompisar till mig. För det första är dom underbara då dom föreställer två små kor, för det andra är deras huvuden små skallror. Då kan Ludde roa sig själv genom att vifta med fötterna. Dom är lite stora fortfarande, men det ska bli kul att testa dom sen när han är lite större.

Åter igen: Tack för allt vi fått, ni är underbara!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0