Trädförflyttning

Idag har det varit jättefint väder, men jag och Ludde var trötta och sov länge. Det är nåt man ångrar såhär i efterhand eftersom så mycket av den fina dagen fick förlorat.. Men jag drömde en väldigt härlig dröm precis innan jag vaknade, så jag har haft en sån där skön "må bra-känsla" hela dagen. Vissa drömmar har den effekten, och alla har nog någon gång upplevt det. Härligt sätt att börja dagen på!
 
Ludde har varit underbart snäll nästan hela dagen, vilket har varit skönt. Vi har nämligen hjälpt mamma att flytta ett träd från hennes jobb och hem till gården. Min hästtransport var perfekt till ändamålet, så det var därför jag var inblandad. Dessutom har jag en bil som får dra transporten, vilket inte mamma har. Det har hänt ibland att mamma lånat hela ekipaget med både bil och transport, för att hon behövt köra möbler eller liknande.
 

Trädet var både snäll att lasta på och lasta av, och stod snällt under hela resan. Det är annat än många hästar de! :)
 
Nu på eftermiddagen har Ludde varit väldigt tjurig, så jag la honom i barnvagnen och gick en promenad. Han var ovanligt tjurig, även under promenaden. Vi var ute i ungefär en timme, och mot slutet av promenaden somnade han sött och lugnet återvände till grannskapet!
Förhoppningsvis var han bara övertrött, för han har inte sovit mycket idag. Han sover gott på nätterna i alla fall, och är en ängel nästan hela dagarna. Sen på kvällarna blir han tjurig.
 
Nu ska jag städa och pyssla här hemma. Kvällsmänniska som man är!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0