Fika med Jane och Wille

Idag har jag varit hem till en kompis och fikat. Hon har också en liten grabb i Luddes ålder, så det är alltid kul att träffa dom. Wille blir alltid så glad över att se Ludde, medans Ludde alltid ser så nonchalant ut. 
Medans jag och Jane pratade om allt möjligt tittade grabbarna på tv, busade, åt eller sov. Det går fortfarande rätt lugnt till, men vänta bara tills dom börjar springa omkring efter varandra, då kommer det verkligen inte bli en lugn stund!
 
Vi hade väldigt trevligt och jag blev kvar längre än tänkt. Ludde skötte sig så bra att man inte behövde stressa därifrån.
Jag kom på att Ludde både är äldre och yngre än Wille, beroende på hur man ser på hans ålder. Wille skulle nämligen komma innan Ludde, men eftersom min grabb "fuskade" genom att komma ut genom kejsarsnitt så hann han före.
 
Nu har vi kommit hem, ätit och efter mycket jollrande framför tv:n somnade Ludde på golvet. Har placerat honom i vår säng så att han kan sova i lugn och ro medans jag städar. Måste lägga i en högre växel med julstädningen nu, för den 23:e ska vi fira jul med min familj.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0