Min söndag

Sådär ja, nu är jag nöjd med dagen!
Åkte hem till föräldrarna och hjälpte till med fåren och mockade stallet. Ludde tyckte att det var fullkomligt DÖTRÅKIGT att kolla på när morsan kastade ut hästdynga, men blev väldigt nöjd när hans mormor höll honom så att han kunde kolla på när hans morfar plogade snö med traktorn.
Tveksamt i nuläget om det blir en djurkille av den där plutten, lutar mot att han blir en maskinkille..(=nöjd far)
 
När vi skulle åka hem var han jättetrött och slocknade i min famn innan jag hunnit sätta honom i bilen. Men när vi kom hem var han minsann inte sugen på att sova mer, utan det var full fart. Tänk när den grabben börjar gå, herregud vilken fart det kommer vara på honom!
 
Vid 18-tiden skulle jag spela bandy, så Johnnie tog över Luddepassningen. Han och Viktor pysslade i bastun, så Ludde fick komma med ut dit. Johnnie klagar jämt på att Ludde är så arg när han ska passa honom, så jag var tveksam till hur det skulle gå därute.
Men när jag kom hem från träningen(passade även på att handla, för affären är så tom timmen innan stängning på söndagar) var ingen inne.
Gick ut till bastun och hittar Johnnie, Viktor och Ludde. Ludde såg så nöjd ut, han satt i sin baby-sitter och sög på fingrarna.
Han hade varit så nöjd när han fått vara arbetsledare över bygget. Tror minsann att han får hänga med grabbarna i fortsättningen!
När jag tog upp honom skrattade han och var så glad, men när vi skulle gå in blev han lite småtjurig. Men små pojkar ska ha varit i säng för länge sen när klockan är över 21!
Lite mat, ny blöja och hopp i säng. Hörde inte ett endaste litet knorr från hans säng, så han måste ha somnat direkt. Det är jobbigt att vara arbetsledare!
 
Innebandyn gick jättebra idag. Vi fick ihop 3 lag, och för en gångs skull var vi väldigt jämna lag rent spelmässigt. Blev hårda kamper och många skratt på planen, precis som det ska vara! Jag blev ordentligt svettigt, så bra träning var de, älskar att krypa i säng trött.
 
Nu kommer Johnnie in, så jag ska hoppa in i duschen och sen krypa till kojs. Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0