Ulliga får och busiga hästar

Idag åkte jag hem till föräldrarna och klippte lite får. Alla är inte klippta än så mamma ville göra det nu under helgen. Lammen är kvar, men tackorna är färdigklippta och fina.
Johnnies syster var snäll och passade Ludde under tiden så att Johnnie, som varit ute och plogat hela natten, fick sova i lugn och ro.
 
Imorgon kanske vi ska klippa lammen, vi får se. Skulle vilja hinna rida lite också, nu när det är så härligt ute. Tänk om vintern kunde fortsätta såhär nu. Pudersnö, några få minusgrader och allmänt mysigt. Inte mer snö, inte kallare.
Vore härligt att galoppera med Bullen över åkrarna nu, fast känner jag honom rätt kommer han säkert göra fina glädjeskutt så att jag flyger av. Men då landar jag mjukt i alla fall..
 
När jag släppte ut hästarna idag blev alla glada, men Bullen(som ska vara äldst av dom) rusade runt som en galning fram och tillbaka. om andra lugnade sig direkt och började äta hö, men Bullen behövde busa av sig lite.
 
Nu ska jag pyssla lite här hemma innan det är dags att krypa till kojs. Vore kul att komma i säng tidigt så att jag kan komma upp skapligt imorgon.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0