Vår lilla badanka Ludde

Dagen har börjat med att Ludde tittade på tv och jag stod i köket och gjorde iordning min frukost. Ludde börjar låta konstigt så jag går och tittar. Lillponken har åter igen rullat över från rygg till mage, vilket han såg mycket stolt ut över. Han sprattlar omkring allt mer, så man vågar inte gå ifrån för länge.
 
Han var dock nyäten när han började sprattla omkring nu på förmiddagen, så han spydde såklart. Blir alltid så. Kan inte lillen lära sig att låta maten ligga i lugn och ro i magen en stund innan han börjar med sina övningar? Han lyckades i alla fall spy och kladda in hela ansiktet, härligt med ett barn som luktar spya i hela ansiktet...
 
Grabben fick bada, vilket blir allt svårare då han sprattlar som en fisk på land. Skulle nog behöva en större balja, för han trycker ifrån med fötterna i ena änden och slår i skallen i andra. Hur jag än gör blir de så.. Men han håller god min ändå, för han är så upptagen med att lära sig simma.
Man kanske skulle fråga grannen med badtunna om Ludde kan få simma lite i den. Med sin mor eller far självklart! Alla nöjda och glada! Förutom ägaren som har en naken bebis i tunnan som skvätter vatten hit och dit..
 
Nybadad Ludde:

Ludde var väldigt trött efter badet, så jag fick lägga honom i sängen. Nu sover han som en stock och har gjort det någon timme. Börjar bli ovanligt, för den senaste tiden har han mest tagit "Powernaps" på ca en kvart i taget.
 
Nu ska jag röja upp lite här hemma, städa och pyssla i väntan på att Johnnie ska komma hem med dom "nya"(begagnade) vinterdäcken till passaten. Då ska jag sätta på dom så jag har en bil att köra.

Kommentarer
Postat av: Rebecca&Mathias

Vilken sötnos! :) Ha en fortsatt fin dag! :)

Svar: Tack, detsamma :)
Info om mig!

2013-12-02 @ 11:47:24
URL: http://twoplusone.se
Postat av: Anonym

du är välkommen hit här törs gubben bada.

Svar: Härligt :)
Info om mig!

2013-12-02 @ 20:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0