Besök på sjukhuset

Usch vad ryggen bråkar, blir bara värre. Igår tyckte Johnnie att det fick vara nog och såg till att jag ringde Ackis. Dom var fullbokade, men jag skulle få komma in till 17-tiden då dom hade drop-in.
Pappa var snäll och körde då Johnnie var tvungen att jobba. Blev en lång kväll med min hemska rygg, men tillslut blev det min tur.
Fick beskriva mina problem och blev sen undersökt. Lillen i magen mår bra, det är trots allt viktigast.
 
Hon hittade inga solklara fel på mig, så jag fick en tid nästa vecka att komma tillbaka på. Fick även starka tabletter på plats och uppmaningen om att äta alvedon regelbundet dygnet runt. Jag som hatar att ta tabletter.. Inte för att jag tycker att det är obehagligt, utan för att jag föredrar att låta kroppen läka sig själv med sömn och vila. Men då det inte funkar är jag så illa tvungen att gå med på denna tablettdiet.
 
På onsdag har jag tid hos en sjukgymnast, och förhoppningsvis kan vi göra nåt åt ryggen. Har ju svårt att tro att läkare kan göra så mycket annat än mata en med tabletter. Ryggen är nog i första hand ett jobb för naprapater och sjukgymnaster. Får se vad han säger på onsdag.. Vore underbart att slippa denna hemska smärta dygnet runt, inte bara genom att droga mig med tabletter. Har aldrig haft såhär ont tidigare, och det är ett rent helvete!
 
Nästa vecka ska jag egentligen jobba, men det ser mörkt ut just nu. Det är, efter smärtan, nåt av det jobbigaste just nu. Att jag inte får jobba..Att jag inte kan jobba!
 
Nu börjar ryggen bråka för mycket, så jag kan inte skriva mer just nu. Tjao!
 
OBS, igår var första gången jag besökte sjukhuset pga av problem, annars har jag bara varit där vid blodgivning och ultraljud..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0