Boxvila för dräktig kapplöpningshäst med ryggproblem.

Ligger just nu hemma i sängen med datorn i famnen och försöker underhålla mig själv. En hemsk arbetsvecka är slut och nu ska jag vara ledig en vecka för att vila. Den 20:e har jag tid hos en sjukgymnast som ska ta en titt på min dåliga rygg och se om vi kan göra nåt åt den.
 
Allt pekar  mot att det är en tidig foglossning, och om så är fallet kommer jag nog inte bli av med de helt förrän efter förlossningen. Jippi.. Ska jag gå och ha ont hela vägen fram till juli? Bara tanken gör mig gråtfärdig.. Nog för att det säkert går att lindra väldigt mycket, men det innebär sjukskrivning och vila i flera månader till. Inget för mig som ständigt vill och måste vara i rörelse. Det är som att ställa en kapplöpningshäst på boxvila, river jag inte stället så har jag säkert ihjäl någon på grund av all överskottsenergi.
 
Så en veckas vila- följt av eventuell sjukskrivning fram tills förlossning- vilket sedan följs av ett års mammaledighet- var inget jag hade tänkt mig. Jo, mammaledigheten, men inte resten... Mitt mål var: Jobba så länge jag kan, träna och rör på mig så mycket jag hinner och rid så länge det går. Blev raka motsatsen! Nästa gång ska jag föreställa mig detta, så kanske jag får en bra graviditet :)
 
vad ska jag göra när jag inte får jobba?
 
Nä, vi får se hur det går. Förhoppningsvis löser det sig relativt bra..
 
Strax ska jag ge mig ut på en kort promenad, kan inte ligga här och stirra upp i taket hela dagen. Syskonen är nu i skidbacken och roar sig, en sak vi planerade innan min rygg tackade för sig. Känns surt att inte kunna följa med, hade varit jättekul! Nästa vinter, då jäklar..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0