Frusen katt

Jag klev upp kl. 7 idag, för att hinna till ridskolan i vanlig ordning. Lilla Kisse(vår katt) jamade och ville ut, så jag följde henne till dörren och öppnade den. Kylan slog emot oss som en vägg.  Kisse skakade på huvudet, vände och gick med lika bestämda steg som hon gått mot dörren, ifrån dörrn. "Aldrig i livet att jag går ut i den här kylan, är du dum eller!?"
 
Hon valde istället att placera sig i fönstret och uppleva vintern på säkert och behagligt avstånd. Hade jag inte varit tvungen att åka till min ridlektion hade jag gärna gjort henne sällskap, då temperaturen ute låg på -24 grader. Med tanke på bilens tjuriga utrop när jag startade den, hade den nog med glädje gjort mig och katten sällskap inomhus.
Vilken syn..en katt, en tjej och en passat som betraktar vintern från insidan av huset. Fast ingen hade väl klandrat oss, för ingen verkade vilja vara ute i morse frivilligt.
 
Nä, nu börjar mina tankar bli allt för förvirrade. Dags att göra nåt annat, eller i alla fall skriva ett inlägg om dagens ridlektion innan jag glömmer det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0