Gårdagens middag hos Karin!

Igår åkte jag, Johnnie och lille Ludde hem till en gammal kompis till mig. Hon och hennes kille har gift sig nyligen och eftersom inte alla kunde komma på bröllopet bjöd dom hem oss till sig. För första gången på bra länge kunde alla i det forna kompisgänget komma, det är ovanligt!
Alla har olika jobb med olika tider och Leila bor numera i Finland. Så det brukar vara knepigt att hitta ett datum alla kan.
Jag har det lite enklare att ses nu då jag inte jobbar, jämfört med tidigare då jag bara kunde ses på helger.
 
Vi blev såklart sena dit då Ludde krävde mat precis när vi skulle åka, och sen körde vi fel. Vi hade nämligen aldrig varit på besök hos Karin och John tidigare i deras nya hus.
 
Huset var jättefint, maten var god och det var så härligt att träffa alla igen. Dessutom fick alla äntligen träffa lille Ludde. Dom läser den här bloggen, så dom har bara sett honom på bild tidigare.
Ludde var tyvärr ovanligt grinig, men det hade en förklaring. För helt plötsligt hände det en ordentlig olycka i lilla blöjan, så det blev en ordentlig renovering av grabben. In i badrummet, av med kläder och blöja, torka rent så gott det gick, tvätta av honom i handfatet och sen på med ny blöja och rena kläder.
Just typiskt att det ska hända när man för en gångs skull är hos folk man inte träffar så ofta! Men sånt händer, helt otroligt att en sån liten grabb kan få ur sig så mycket på en och samma gång..
 
När det var dags för folk att åka hem kändes det riktigt tråkigt. Var så roligt att träffa alla igen.. Har inte träffat nån av dom på länge då jag varit upptagen med mitt elände, men nu ska det bli ändring på det!
 
Självklart behövde vi ha en bild på oss nu när vi väl var samlade:

Dom som står upp är Emilia, Karin och Malin, vi som sitter är Leila, jag(med Ludde självklart!) och Sandra. För dom som inte vet har vi hängt ihop under många år nu. Jag, Leila och Sandra är vänner sedan vi var 6 år(19 år!), i mellanstadiet kom Emilia in i gänget och hela högstadiet var vi alla en väldigt tajt grupp.
Tänk att 6 så olika tjejer kan hålla ihop under så många år! Vi har alltid så roligt ihop och inga andra kan få mig att skratta tills tårarna sprutar som dessa tjejer. Att flera av tjejerna hittat så härliga pojkvänner gör inte saken sämre.
 
Hoppas att vi alla snart kan ses igen. Leila åket tillbaka till Finland i mitten på augusti, så henne måste jag verkligen hinna träffa igen innan dess. Kolla upp datum ni kan ses tjejer, så får vi knåpa ihop något!
 
Tack Karin och John för en härlig kväll, och tack ni övriga för att ni kunde ses.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0