Sömnproblem

Jag har väldigt svårt att sova för tillfället. Det är varmt, svettigt och Ludde ska ha mat regelbundet under nätterna vilket har stört dygnsrytmen ordentligt. Har aldrig haft problem med sömnen förr, utan skulle kunna sova mig igenom en jordbävning!
Dessutom tröttar jag ju inte ut kroppen som förr när man jobbade varje vardag och hade fullbokade helger. Har även hört att behandlingen, sjukdomen och "biverkningarna" stör sömnen, så jag har inte dom bästa förutsättningarna för tillfället.
 
Vaknade först av att det var varmt, men efter att ha kastat iväg täcket och bytt till enbart ett lakan började Ludde gny. Efter lite gos i sin mors famn blev han trött på nytt och gick med på att snällt sova lite till. Men så lätt är det inte för mig, så jag funderar på att äta lite frukost och ta en promenad ute i regnet. Just nu har jag lust att gå ut naken, så man sen frusen kan krypa tillbaka ner i sängen och värma sig istället för att nästan smälta bort.
 
Senare idag ska jag med pojkvän och liten Ludde åka hem till en av mina gamla kompisar för att äta middag. Då ska mina vänner från grundskolan äntligen få träffa Ludde, hoppas bara att han är på gott humör. Folk med egna barn förstår de där med griniga ungar, men har man inte barn själv störs man lätt av det. Vet själv hur det var..
 
Nä, mot kylskåpet! Magen kurrar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0