Födelsedagsfirande/påskfirande!

Idag åkte vi hem till min mamma och pappa för ett kombinerat födelsedagsfirande och påskfirande. Både mamma och pappa har fyllt år i veckan, och varför inte passa på att ta det samtidigt som påskfirandet?
 
En rolig överraskning var att även min moster och hennes man som bor i västerås kom på besök också. Helen är hästägare, så vi passade på att gå ut och titta på min unghäst som hon inte träffat än. Hon har själv en unghäst, ett arabiskt fullblod som blir 3 i sommar.
 
En liten tradition i vår familj är att vi får leta upp våra påskägg ute på gården. Mamma väljer ut ett område på gården och gömmer våra ägg där. Förr var jag som en blodhund och hittade mitt ägg bland dom första, men dom senaste åren har jag blivit allt sämre :)
 
Lunch blev det också, kalkon, potatis, sås och sallad. Skönt att slippa den klassiska påskmaten! Och gott var det, äter sällan kalkon.
Till efterrätt hade syrran slängt ihop 2 tårtor, muffins och kakor. Jättegott!
 
Höll mig pigg hela dagen också, skönt! Det var först på eftermiddagen som jag började bli sliten. Mest på grund av att ryggen började ömma, och jag hade glömt ta med mig tabletter.. Men nu har jag tagit både spruta och kvällstabletter, så nu blir det snart bra igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0