Sömn

Igår kväll låg jag på soffan och kollade på tv, och hade egentligen inga planer på att krypa till kojs än på ett tag. Hade planerat att äta upp lite rester från dagen innan och duscha innan sängdags, men blev så otroligt trött helt plötsligt att jag somnade.
 
Vaknade vid 22 av att Johnnie ringde och kollade läget. Hatar att somna på soffan! Man är trött, orkar knappt borsta tänderna och det känns som om man "slösat bort" en del av natten..
Åt lite frukt och borstade tänderna snabbt innan jag kröp ner i sängen. Då tyckte dock lillgrabben i magen att det var dags att vakna, och började sparka ordentligt.
 
Kom i säng runt halv 11-11, och vaknade till när Johnnie kom hem strax efter midnatt. Tror att jag vaknade till någon eller några gånger under natten, men gick inte upp någon gång. Så när jag vaknade vid 7 i morse var jag så förvånad, brukar alltid gå upp minst en gång per natt. Rekord :)
När jag berättade det för Johnnie sa han: "Jaså, du börjar bli rumsren!". Japp, lilla valpen Anna börjar lära sig att inte behöva kissa regelbundet hela nätterna..!
 
Idag har jag endast en sak inplanerad. Ska nämligen hämta min nya peruk i stan, och Johnnie ska följa med som smakråd då jag har 2 olika färger att välja mellan. Tänkte även passa på att smita in i gränby centrum(en galleria) och handla lite smått och gott jag behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0