Träning efter kejsarsnittet

Fick nyligen veta att en gammal bekant till mig fött med kejsarsnitt, så nu har jag fått lite mer info om hur det går till i detalj, läkning och lite träningstips. Jag och läkarna har inte kommit till den delen än, så det är därför jag inte vet mer i nuläget.
Vi tar ett steg i taget, och just nu fokuserar vi på cellgifterna. Vid nästa behandling är det dock dags att börja prata ordentligt och gå igenom själva förlossningsarbetet.
 
Min bekanta tipsade om en bra bok om träning efter förlossningen, "Träning för nyblivna mammor" av Olga Rönnberg. Har läst lite info om boken nu och den verkar väldigt bra, ska se till att köpa den snart. Nåt som är extra bra är att hon även tar upp träning kring kejsarsnitt, annars känns det som om de lätt glöms bort..
 
 
Har många gånger stått och hållit i tidningar och böcker om träning kring graviditet, men alltid ställt tillbaka dom. Anledningen? Jo, eftersom jag är ett sånt "specialfall" har jag inte känt att min situation passar in i det som står i böckerna och tidningarna.
Detta gäller även böcker/tidningar om graviditet överhuvudtaget. Inget kring min graviditet har ju hittills gått som planerat, så det känns som om det är mycket som inte gäller mig i dessa böcker. Behandling, smärtor, riskfylld graviditet, tidig förlossning med kejsarsnitt, strålning, kommer troligtvis inte kunna producera egen mjölk till grabben..
Svårt att förklara, men ni kanske ändå förstår vad jag menar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0