Växande mage

Igår var vi hem till en kompis på födelsedagsfika och smörgåstårta, väldigt gott! Synd bara att jag inte får plats med så mycket i magen längre, annars hade jag ätit massor! Den lille i magen tar så mycket plats att jag knappt kan andas om jag försöker äta lika stora portioner som jag tidigare gjort.. Dessutom spänner det obehagligt mycket i skinnet redan nu, och inte blir det bättre av att jag äter en massa!
Det är nackdelen med att vara så smal och slank från början, lär få en hel del bristningar på magen innan plutten plockas ut. Dom småfluffiga tjejerna har nog lättare på den punkten skulle jag kunna tänka mig.
 
Känns obehagligt i magmusklerna också. Dom delar sig för att ge plats för barnet i magen, kanske är det de som pågår eftersom det känns såhär.
Ska jag vara helt ärlig ska det bli skönt att plocka ut den lille tidigt. Känns som om jag har nog med problem redan, och det vore skönt att "bli av" med ett orosmoment. Och så slipper min redan påfrestade kropp att bli ännu mer sliten, en graviditet är ju trots allt inte nådigt för kroppen. Framförallt inte om man har dålig rygg som jag.. Har börjat känna av ryggen mer igen, antagligen på grund av att magen blir tyngre.
Usch, känns som om jag bara klagar och tycker synd om mig själv! Men jag beundrar verkligen dom som jobbar och står i trots stora, osmidiga magar. Framförallt dom som bär tvillingar, vilken pärs det måste vara!
 
Min mage i går kväll:
 
Skönt att det går åt rätt håll med cancern i alla fall, så man kan få fokusera lite av själva graviditeten!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0