Något piggare igen!

Nu känner jag mig lite piggare och tänker ge mig på att skriva ett nytt inlägg. Jag har inte alls mått bra dom senaste dagarna då jag både spytt och varit extremt trött. Tror att det är cellgifterna som tagit hårt den här gången.
 
Men nu har jag som sagt blivit lite piggare igen och ryggen är nästan helt under kontroll med lite förändringar bland mina dagliga tabletter. Blir dock väldigt trött i ryggen snabbt, även om jag inte känner smärtan. Så jag kan ändå inte stå, röra mig eller ligga still för långa stunder i sträck.
En bra variation av dessa saker är dock bra, för ryggen behöver både rörelse och vila.
 
Har i vanlig ordning vaknat vid 04.30-05.00, trots att jag gick och la mig strax efter ett i natt. Det var ryggen som började säga ifrån, så när tabletterna börjat verka ska jag krypa tillbaka ner i sängen och sova lite till. För även om jag inte gör mycket nuförtiden rent fysiskt, så är 3½ timmes sömn för lite för att orka hela dagen sen.
 
Runt lunch idag kommer min kompis Heidi på besök. Vi pratade om det redan för några dagar sen, men strax efter började jag spy så vi sköt på de. Ifall det var magsjuka ville jag inte smitta henne.
Annars har jag inga planer för dagen, ska bara ta det lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0