Duktig flicka!

Dagen börjar lida mot sitt slut. Eller rättare sagt, den är slut. Klockan har ju passerat 12!
 
Jag och Johnnie har varit i stan större delen av dagen. Innan vi åkte besökte vi banken då vi båda hade ärenden dit. Inne i stan besökte vi Ikea, clas ohlson, Granngården(Jag och Ludde gick in där när Johnnie besökte Swedol), och Biltema. Förresten, Barnens land(Bytt namn?) hann vi med också lite snabbt.
 
Fick tag i allt på min lista, så jag är nöjd med dagen! Men jag var bra trött på hemvägen.. Ludde också uppenbarligen, för han sov som en stock.
När vi kom hem lastade vi ur bilen och sen gick Johnnie ut för att fortsätta renovera bastun. Själv satte jag igång med tvättstugan, och Ludde låg och jollrade framför tv:n.
 
Började lite lugnt med att skruva ihop min nya tvättförvaring, och sen har jag varit som ett skenande tåg hela kvällen fram tills nu. Jag har varit överallt och pysslat, och timmarna gick utan att jag lessnande.
Jag skruvade ihop tvättförvaringen, städat ur en möbel och klätt den med nytt tyg, ställt in allt som ska vara i tvättstugan på sin plats, sorterat smutstvätt, vikt och lagt undan ren tvätt, dammsugit, röjt upp bland mössor, vantar och halsdukar, bytt trasiga glödlampor, gjort iordning Luddes mjölk, städat inne på toan, byggt ihop Luddes nya stol och mycket mer!
I vanliga fall brukar jag lessna rätt fort och vilja göra nåt annat, men idag har jag bara fortsatt och fortsatt, utan att kunna hejda mig. Nu börjar jag verkligen känna igen mig själv!
 
Dessutom är jag en kvällsmänniska, så jag skulle kunna pyssla hela natten.. Men jag kan inte ta sovmorgon imorrn då Camilla ska komma på besök, så det är bäst att komma i säng.
Fördelen med att ha såna här "pysseldagar" hemma nu när man är ledig är att jag kan pyssla nästan hur länge jag själv vill. När man fick de här suget att jobba på till exempel jobbet var man så begränsad då man hade mjölkningen att passa.
 
Men nu är jag i alla fall väldigt nöjd med eftermiddagens utförda arbete. Duktig flicka!
 
Lite bilder:

Är inte klar i tvättstugan än, men det närmar sig!
Nä, nu måste jag sova. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0