Halloweenfest imorgon

Imorgon är det halloweenfest som gäller! Det är en granne längre upp på vägen som ska hålla i festen, så det är nära och bra. Frågan är bara vilket "fordon" vi ska välja.. cykel eller våra egna fötter?
Hade först tänk ta höga klackar, men det är nog en dålig idé om man ska ta sig hem på annat sätt än bil. Framförallt när närmaste vägen hem går genom skogen(att skriva på packlistan: Ficklampa!). Vi får se hur det blir med den saken.
 
Johnnie har äntligen kommit på en sak han vill klä ut sig till, så vi ska rota lite här hemma ikväll eller imorgon så att vi får ihop en acceptabel klädsel. Jag kör på det gamla vanliga häxtemat. Har hatt, peruk och massor av svarta kläder, så det får duga. Har dock bara planerat allt i mitt huvud, så jag får ägna morgondagens förmiddag till att göra iordning det jag ska ha på mig.
 
Vi ska lämna Ludde hos hans faster, så alla kommer vara nöjda och glada. Ludde får massor av gos, Eva får gosa med en söt liten gosse hur mycket hon vill tills på söndag då vi hämtar honom och vi kan festa ordentligt om vi känner för det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi ska ha sååååå roligt :-)

2013-11-02 @ 02:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0