Halloweenfesten igår!

Igår var det fest hos en granne, och självklart skulle man spöka ut sig lite. Jag körde på häxtemat med hatt, peruk och klänning. Johnnie, som svär jämt och ständigt, bestämde sig för att vara präst! Svart skjorta och byxor, prydligt kammat hår, glasögon och som kronan på verket klippte jag ut en bit papp och satte fast med säkerhetsnålar i skjortkragen. Alla älskade hans utstyrsel, och jag måste hålla med om att han såg lite slemmig ut.. En riktig snuskpräst!
 
Tyvärr hade vi så bråttom när vi skulle åka att jag glömde ta en bild på honom. Någon som har en bra bild jag kan visa?
 
Tog en snabb bild på mig själv under kvällen, såg inte så illa ut med den här typen av lugg som jag alltid trott. Och mörkt hår såg inte heller så tokigt ut!
Känner knappt igen mig själv när jag ser bilden:

Jättekul att se allas kläder! En del hade gått "all-in" med smink och kläder, andra hade klätt ut sig lite enklare. Men det var allt ifrån döden och häxor till Dracula och Spindelmannen. Och så prästen Johnnie såklart.
 
Värdparet hade fixat allt jättebra med plockmat, godis, dricka, utsmyckning och dansgolv.
 
Blev en jättetrevlig kväll, tack alla inblandade!
Var egentligen tänkt att vi skulle svänga förbi en annan fest innan vi åkte till grannens partaj. Men vi blev sena på grund av att Johnnie fick en bastuleverans, så vi bestämde oss för att åka raka vägen till grannen. Synd, hade varit kul att besöka den andra festen också!
 

Kommentarer
Postat av: kim

jag lägger upp en bild på johnnie på din fb så kan du kopiera den därifrån till bloggen.

2013-11-04 @ 11:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0