Jag är en liten Latmask!

Oj oj oj.. Har inte varit en speciellt nyttig dag idag! Efter festligheterna igår har jag sovit halva dagen, levt på pizza och kakor, inte rört på mig ett dugg och inte fått något vettigt alls gjort.
Avskyr såna dagar, men det är liksom sånt man får stå ut med när man festat dagen innan. Man måste ju få ha sina lata, onyttiga dagar ibland.
Känner dock att jag varit onyttig och lat alldeles för länge. Skulle behöva springa några rundor i veckan för att komma i form ordentligt igen!
 
Våran vågs batterier är slut sen länge, så varken jag eller Johnnie har en aning om vad vi väger. Jag brukar inte bry mig om vad vågen visar, utan går på känn. Känner jag mig frisk, pigg och tränad bryr jag mig inte om vågens siffror. Vägde innan cancern mer än mina två kompisar som är längre än mig, så man ska inte hänga upp sig på vad vågen visar.
Men det vore kul att se hur mycket man väger nu. Gick ju ner nästan 10 kg under behandlingsperioden.
 
Men jag tycker att magen börjar bli lite för fluffig, så det är dags att få fart på träningen ordentligt. Nu vill jag inte att alla som läser detta skriker rakt ut(vet att en del tycker att jag nästan är för smal) men jag vill inte bli smalare. bara få tillbaka dom muskler jag hade innan jag blev sjuk!
 
Brorsan hörde av sig och undrade om vi skulle åka och klättra imorgon igen. Ska kolla med Johnnie när han kommer in ifall han kan passa Ludde. Fast egentligen kan Ludde nog följa med, han skulle säkert tycka att det var kul att titta på. Vi får se hur vi gör!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0