Mack-SM

Blev så mycket igår att jag inte hann skriva nåt nytt inlägg! Men nu uppdaterar jag lite:
 
Igår åkte jag, mamma och Ludde till Stockholm för att titta när min syster deltog i Mack-SM. Vi åkte fel en gång, men hann dit precis i tid för att se henne tävla.
Jag hade med mig min fin-kamera, dvs systemkameran, för att försöka få till några fina bilder. Inte varje dag syrran tävlar i SM!
Tävlingen hölls på en matmässa, så det var gott om folk. Trots detta såg syrran extremt cool, proffsig och lugn ut hela tiden.
Tävlingen gick ut på att under 45 minuter göra 20 mackor(likadana) från grunden. Brödet var dock redan färdigbakat.
När dom 45 minuterna gått fick en efter en av deltagarna gå fram till en jury på ca 5-6pers och presentera sin macka. Juryn provsmakade, bedömde och sen fick nästa gå fram.
 
Kan meddela att syrran inte kom på topp-3, men ligger alltså på topp-8 i Sverige. Inte illa! Syrrans macka var rätt speciell, med mycket intressanta smaker. Väldigt god ska dock tilläggas! Under såna här tävlingar vinner ofta nån som har traditionella smaker, eftersom våra smaklökar är mest vana vid sånt.
Syrrans macka var både ekologisk och vegetarisk, och kändes väldigt nyttig är man åt den. Sånt gillar jag :)
Äter normalt inte mycket vegetariskt, men hade dom inte sagt att hennes macka var det hade jag faktiskt inte tänkt på det. Det är så en vegetarisk rätt ska vara utformad, så att man inte saknar köttet.
 
Jag är otroligt stolt över min proffsiga, coola och härliga syrra, och det var jättekul att se henne tävla!
Här är en bild på syrran tillsammans med hennes chefer(fotat med mobilen):
 

Har massor av bilder från själva tävlingen, men har inte lagt in dom i datorn än. Om ni vill se, och syrran ger sitt godkännande, kan jag visa några bilder här på bloggen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0