Min dag

Om jag inte varit en underbar flickvän idag, så vet jag inte vad en underbar flickvän ska behöva göra!
 
Först klev jag upp relativt tidigt för att snabbt göra mig klar för att åka hemifrån. Johnnie gjorde Ludde klart och vi hoppade in i bilen och påbörjade resan norrut.
Vi skulle nämligen upp till Hudiksvall, eller rättare sagt: Johnnie skulle upp till Hudiksvall. Jag och Ludde var bara med för att köra hem bilen igen.
Vad vi gjorde där får ni veta senare :)
 
Detta tog större delen av dagen. När vi kom hem skulle Johnnie hjälpa sin mor att flytta. Hon har bott granne med oss, men ska nu flytta till en fin lägenhet i närheten. Ludde ville hitta på nåt skoj efter att ha suttit i bilen hela dagen, så vi gick ut och kollade på när dom andra bar möbler. Mycket intressant om man är en liten pojk!
 
Sen gick vi in och började med maten. Porterstek, potatis och sås på skyn. Smaskens! Medans maten lagade sig själv passade jag på att rensa badrumsskåpet, mata och natta Ludde(som suttit och kollat på sitt favoritprogram Torsk på Tuben).
Maten blev klar och jag dukade fint med levande ljus. När den goda middagen var avklarad fixade jag efterrätt: Johnnies favoritkorv och öl, nåt av det bästa han vet!
Sen var vi riktigt mätta och belåtna. Johnnie skulle ut och pyssla lite till, och jag har diskat, städat lite och sen satt mig vid datorn en liten stund. Senare ska vi krypa ner i sängen och sova som två tjocka små grisar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0