Promenad

Idag var jag ute och gick med Ludde i ca 2½ timmar, skönt att få njuta av hösten ordentligt! Missade ju hela våren och försommaren på grund av alla behandlingar, all smärta och alla sjukhusbesök. Så nu försöker jag njuta så mycket det går med långa promenader. Måste bara komma igång med ridningen ordentligt, för det saknar jag väldigt mycket nu när hösten är så fin!
 
Mötte på två glada, trevliga jägare ute i skogen. Dom skulle ut och jaga. Funderade lite på de där med jakt. Jag skulle nog aldrig kunna bli jägare, för jag har inte tålamodet att sitta där i timmar och bara vänta. Jag blir ju nervös bara jag väntar en kvart!
 
Mötte även på ett gäng män ute på en annan skogsväg inte långt hemifrån. Dom skulle upp och titta på den gamla förfallna skolbyggnaden. Jag har träffat en av dessa män tidigare och han var hur snäll som helst. Hans vänner var lika trevliga och hälsade glatt på lilla Ludde som låg och stirrade upp på dom.
 
En mycket koncentrerad kille(dom kollar på träd när jag tar bilderna):
 

Hälsade på grannens kvigor och stutar(tyckte mig se några stutar i alla fall..). Över 50 stycken i en jättehage, kul att räkna dom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0