En dag i stan

Nu ska jag ta mig tid att skriva ett nytt inlägg. Har haft fullt upp med Ludde, träning, besök i stan osv.
 
Idag har jag till exempel varit i stan större delen av dagen tillsammans med mamma och Ludde. Mamma skulle in till stan och jag hakade på då det fanns några saker jag ville handla. Och min näst intill ständige följeslagare Ludde ville självklart följa med på äventyr. Han är inne i en "måste-kolla-på-allt-period" just nu så han älskar när det är mycket rörelse och aktivitet runtomkring.
 
Vi hann med allt vi tänkt och Ludde skötte sig nästan utmärkt. Men den gången han blev arg kunde man absolut inte klandra honom för, hungrig kan vi alla bli! Jag och mamma blev också hungriga, så ett litet besök på IKEA för att tanka magen blev nödvändigt.
 
När vi kom hem åkte Ludde i badet, och han skvätte glatt ner mor sin. Nya kläder, mat och sen bäddade jag ner honom i sängen så han fick sova. Han ska ju bara kolla på allt när det händer saker runt honom, så han glömmer sova och blir övertrött. Men han slocknade direkt och har sovit fram tills nu.
Under tiden hann jag äta, diska, baka muffins, pyssla med grejerna jag köpt och kolla på tv. Nu är jag bra trött och ska strax sova.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0