Härlig promenix med Ludde

Igår gick jag en rätt lång promenad med Ludde. Solen sken och det var riktigt skönt ute. Hösten närmar sig, men än håller sig sommaren kvar. Bäst att njuta så länge det varar!
 

Den svängen jag tog den här gången hade jag aldrig gått förut, bara åkt bil med Johnnie för länge sen. Enligt mobilen gick jag ca 9 km, och det är jag nöjd med.
 

På hemvägen passerade jag gården som ligger ca 1½ km från vårt hus. Har länge varit nyfiken på både gården och dess ägare, men hittills inte mött på dom få gånger jag passerat. Men den här gången höll bonden på att flytta rundbalar, och när han kom upp jämsides med mig bromsade han in, slog av traktorn och öppnade dörren. Han ursäktade sig för att vi inte mött på varandra förrän nu, men jag hade ju inte direkt knackat på deras dörr heller.
Han frågade också hur det var med oss, då som hört från grannarna om våran situation.
 
Allt slutade med att jag blev bjuden på kaffe och visades runt lite snabbt i ladugården. Ludde började bli lite hungrig, så jag kunde inte stanna speciellt länge. Dessutom har dom 3 små knattar som skulle göras klara inför dagens skola/dagis.
Men vi kom överrens om att jag skulle ta med mig Johnnie dit någon dag för en något mer planerad fika. Inte mig emot, för dom var väldigt trevliga.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0