Tripp till Sthlm!

Ludde sover så jag passar på att uppdatera bloggen lite!
 
I onsdags åkte jag, Ludde och mamma till Stockholm för att hälsa på min syster som flyttade dit i somras för att hon fick jobb där. Hon jobbar numera på Saltå Kafé, där hon bakar och står i. Hon bor dessutom i en lägenhet precis bredvid, så det tar inte ens 5 minuter för henne att gå till jobbet!
 
Med oss dit hade vi min hästtransport lastad med några möbler syrran ville ha hemifrån. När vi kom fram mötte vi syrran och hon visade oss runt på sin arbetsplats. Ludde var först lite småkinkig, men sen satt han som ett ljus i mitt knä och tittade sig omkring en bra stund innan han slocknade. Aldrig har han varit så otroligt lugn på allmän plats.
Eftersom Emelie jobbar där, bjöd hennes chefer oss på fikat. Jättesnällt! Vi träffade även på den ena chefen, och hon verkar vara en väldigt glad, härlig och sprallig person.
Syrran verkar ha hittat en väldigt bra arbetsplats.

Efter fikat kollade vi runt i Emelies lägenhet innan vi lastade in möblerna. Sen åkte vi till IKEA för att handla en soffa Emelie ville ha. Bäst att passa på när vi var där med släpet.
Hon visste redan vad hon ville ha, så det gick rätt snabbt. Jag, mamma och Ludde provsatt, sen var det klart.
 
Jag, mamma och Ludde kom hem rätt sent, så vi bara åt innan vi stupade i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0