Nytt inlägg efter en liten paus!

Oj, nu var det bra längesen jag uppdaterade bloggen!
Har bara suttit vid datorn någon enstaka gång sen min födelsedag, och efter det inlägget jag skrev då(om att vi inte kommer få fler biologiska barn) kändes det inte som om jag hade nåt viktigt att skriva. Jag satte ribban lite väl högt kan man säga.
 
Men nu kände jag för att klottra ner några rader, även om jag inte har något vettigt att komma med. Men små livstecken kan jag ju alltid komma med emellanåt!
Nu när våren kommit för att stanna, Ludde växer så det knakar och man har 1000 saker att göra dagligen prioriterar jag gärna bort datorn. Det är ju egentligen bara facebook och bloggen jag besöker ändå om jag är inne på internet dagligen. Facebook klarade jag mig utan förr och gör nu med, så sjukligt nyfiken är jag inte på vad alla andra gör ändå. Jag har annat att göra än att läsa om folks sjuka barn, nya bil eller fika hos vännerna.
Börjar lessna på facebook helt, alla skriver ändå bara samma saker.. Men emellanåt får man reda på intressanta saker, som att några väntar barn eller liknande.
Nu vill jag tillägga att min blogg innehåller mycket av just dessa(för många)ointressanta saker, men gillar man inte det jag skriver ställer jag mig frågan: Vad gör du här?
Tror många känner som jag när det gäller "Fejjan", men de blir liksom en vana att logga in där.. Man gör det rent rutinmässigt. Även om man inte får ut så mycket av det.
Bloggen loggar jag alltid in på om jag sitter vid datorn, men oftast har jag inget vettigt att skriva och loggar ut lika fort.
 
Äh, nog om det. Idag har jag inte gjort så mycket. Städat lite, tvättat, lekt med Ludde och ätit grillat hos bekanta.
Skulle hänga ut tvätt på tork utomhus för första gången, och det började tveksamt. Någon(nämner inga namn) har med hjälp av en träskobeklädd, vedtillverkande granne lagt en stor hög ved precis där tvätten tidigare hängt, så jag tog linan och satte upp den åt ett annat håll. Inte helt optimalt, men det fick duga så länge.
Hann få upp några plagg innan tyngden fick den gamla linan att gå av. Johnnie, som tillsammans med Pontus pysslade med timmerbilen, gick förbi precis då och fick sig ett gott skratt.
Där stod jag, i full färd med att hänga upp ett nytt plagg, när linan plötsligt försvinner och jag står kvar med plagget i handen.
Hängde upp den igen och gjorde ett nytt försök. Den här gången gick den av efter bara någon minut, fast på ett nytt ställe. Den här linan hade gjort sitt.
Johnnie hittade på en ny tvättlina i garaget och den hänger nu fint här utanför, full med tvätt.
 
Ludde undersökte linan och "dödförklarade" den:
 

Om det nu var någon hispig förälder som la märke till att han inte hade någon mössa(som skydd för solen) på sig så kan jag svara att jag försökte verkligen, men Ludde tyckte att den var totalt onödig..
 
På eftermiddagen var vi bortbjudna till några bekanta. det bjöds på grillat och det var jättegott! Framförallt potatisgratängen, supergod!
Kom hem med en trött liten kille som skött sig helt okej under middagen. Efter lite mat bäddade jag ner honom i sängen där han sen låg om pratade lite innan John Blund kom och hämtade honom.
Nu ska jag följa hans exempel och krypa till kojs.
 
Ska försöka uppdatera lite oftare, men risken är att det fina vädret gör att jag och Ludde inte har tid för datorn. Fick ju inte njuta speciellt mycket av våren förra året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0