Bröllop i Karkebo

Igår var det fest längre upp på vår väg. Micke och Ulla gifte sig hemma på gården, och efteråt var det fest en bra bit in på natten.
 
Det var ett enkelt bröllop men ack så härligt! Om jag någon gång gifter mig hade jag tänkt mig något liknande. Det ska inte vara så avancerat och på så blodigt allvar, man ska skratta och ha roligt.
Under själva ceremonin var det en hel del folk, men när den var avklarad åkte många. Mot småtimmarna var det bara dom vanliga personerna kvar, dvs grannar och nära bekanta. Det dansades, pratades och sjöngs. Alla var glada och jag tror nog att brudparet är nöjda med dagen. Dom borde i alla fall vara det, så lyckat som allt blev!
 
Jag vet inte riktigt när vi kom hem, men jag tror att det var runt 3 på natten. Så nu är man lite lagom mör och sliten, man är ju inte 20 längre.. haha!
 
Ludde verkar ha skött sig hos sin morbror, och snart kommer han hem. På ett sätt är det skönt att kunna vara hemma och kunna koppla av fullständigt, men samtidigt så saknar jag det lilla leendet, dom förväntansfulla ögonen och ljudet av en liten kropp som ständigt är i rörelse i jakt på nya äventyr.
 
 Det var lite komiskt att titta ut i trädgården nu på förmiddagen efter den välbehövliga sovmorgonen. Peter sov på vår soffa i natt, så 3 cyklar låg på framsidan. Vi gjorde dock ett byte igår så han tog min cykel och jag hans, då han tyckte att min var bekvämare.
Hur som helst, jag fotade för att ge er en bild av hur det såg ut:
 
Cykeln jag cyklat på(Peters) stod snyggt parkerad utanför huset:

Johnnies cykel låg ett par meter bredvid:

Och Peters fordon, dvs min cykel, hade han parkerat på/i mitt badmintonnät.. Både jag och Johnnie hade i sista stund kommit på att nätet var där och cyklat runt, men Peter råkade uppenbarligen missa det. Så nu vet jag någon som ska få bygga upp min badmintonplan igen!

Det syns väl vem som var mest städad när vi kom hem va?
 
Självklart måste jag lägga in en bild från själva bröllopet med:

Stort grattis till Micke och Ulla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0