Promenad

Blev tacos till middag idag, Johnnie ville så gärna ha det. Själv är jag inte lika förtjust som Johnnie och övriga Sverige, men ibland kan det vara okej.
Man blir så otroligt, jobbigt mätt bara!
 
Jag, Ludde och vovven har i vanlig ordning gått en promenad. Blev en tvåtimmarspromenix, för det var så skönt väder och vi passade på att undersöka lite småvägar. Det finns massor av vägar hit och dit häromkring, och jag som är så nyfiken måste ju kolla upp vart dom leder..
Vovven fick springa lös nästan hela promenaden vilket han var väldigt nöjd över. Vi gick på så pass otrafikerade vägar att jag vågade det. På hemvägen såg jag rådjur på två ställen, men jag hann se dom innan Viggo och hann koppla honom innan han förstod varför. Han hinner inte ikapp djuren, men det är så onödigt om han springer efter och skrämmer dom.
 
 
Ludde somnade med tungan ute.. Det sägs att barn sover som sina föräldrar, men såvitt jag vet sover både jag och Johnnie med tungan inne!
 
Tog en snabb titt på den gamla ladugården vi passerade. Den har haft sina glansdagar och håller på att rasa in.
 
Vi har mycket gamla stenmurar häromkring, vilket påminner mig om vackra Småland. Johnnie har berättat att det beror på gruvan. Dom ville ha trä att elda och ville bli av med sten, och det är därför man ser mycket stenmurar i området.

Är bra mör i fötterna nu, så resten av kvällen ska jag ta det lugnt. Kolla på OS och städa står på schemat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0