Sjukling

Mitt krassliga tillstånd igår visade sig vara någon sorts magsjukefeber. Igår var jag helt kraftlös, frusen och allmänt öm och sliten i hela kroppen.
Vaknade i natt runt 4 av att jag inte mådde så bra. Lite illamående, svettig och orolig i kroppen. Klev upp och drack lite vatten, och det var verkligen droppen som fick bägaren att rinna över. Magen började centrifugera och det vara bara att snabbt bege sig till toaletten.
Magen lugnade sig efter att ha spytt ordentligt, men för säkerhetsskull tog jag mitt täcke och kudden och la mig på soffan med en påse intill.
 
Sov gott fram tills 8. Känns ungefär som "dagen efter" dvs. dagen efter fest. Huvudvärk, sliten och trött. Men alkohol är det i alla fall inte då jag endast druckit ett glas vin och en öl under detta år. Jag brukar vara väldigt sparsam när jag tränar regelbundet..
 
Nu ska jag äta lite frukost, eller lunch snarare. Förhoppningsvis har "stormen" dragit förbi, och förhoppningsvis klarar sig grabbarna. På söndag ska min bror firas och på tisdag är det röntgen, och då får vi inte vara dåliga!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0