Barnmat

Funderar på att gå och lägga mig.. Klockan är inte ens halv 9 på kvällen, men jag är förkyld och huvudet värker. Jag sover dåligt på nätterna, vilket inte är något nytt eftersom det varit så sen jag fick ont i ryggen för nästan ett år sen. Men nu dom senaste dagarna har jag haft ont i nacken och det brukar sluta med huvudvärk.
Jag tror att det är sängen som är problemet. Vi har pratat jättelänge om att köpa ny, men det har helt enkelt inte blivit av än. Men nu börjar det bli akut, för jag kan inte gå runt med öm nacke och huvudvärk varje dag.
 
Jag har även mått illa till och från under början på det nya året. Johnnie och hans kompisar skojade om att jag kanske var gravid och vilka superspermier Johnnie måste ha eftersom jag inte kan bli med barn(ska i alla fall inte kunna de just nu). Det låter kanske taskigt att dom skojar om de, men det gör inget alls för min del. Jag satt bredvid och skrattade åt deras sjuka samtal!
Självklart känns det tråkigt att inte vi, som dom flesta andra, kan bli gravida relativt lätt. Men jag måste ha lite självdistans och kunna skoja om allt från cancern och döden till barntillverkning och sjukhus för att kunna hantera hela händelsen.
 
Nog om det. Nu har jag lagat mat och ätit. Ludde ville också vara med och äta, så jag tog lite kokad potatis och morötter och kastade i mixern. Blev en fin puré som han glatt smaskade i sig tillsammans med ett och ett annat litet finger.. Det som blev över stoppade jag ner i en gammal barnmatsburk, så han har lite till imorgon också.
 

Nä, nu ger jag upp för idag! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0