Förberedelser inför sängköp

Igår blev det lite ändrade planer. Tänkte vara hemma och skotta snö, ta in ved, städa, gå en lång promenad m.m. men istället blev det en tur in till Uppsala.
Johnnie behövde köra in en av lastbilarna och sen bli hämtad, så jag avbröt snöskottandet och gick in för att byta om. Vi har nämligen pratat om att under veckan åka in och välja ut en ny säng, och nu när vi ändå skulle in kunde vi ta det i samma veva.
På med nya kläder och in i bilen. Fick vänta en stund på att Johnnie skulle bli klar, men Ludde sov sött så det gjorde inget. Vi träffade även på en bekant på parkeringen så vi pratade lite innan vi begav oss.
 
Vi åkte vidare till IKEA för att kolla deras priser och utbud. En lite smågnällig Ludde gjorde att vi gick och åt i deras restaurang först. Jag började också bli hungrig,  och för att undvika en otålig och gnällig flickvän var det bäst att börja med maten.
När vi var mätta och belåtna gick sängletandet som en dans, och Ludde låg och mer eller mindre gapskrattade på en av sängarna under tiden.
Nu vet vi vad vi ska ha, men har inte köpt nåt än. Nästa vecka tänkte vi åka in med en släpkärra och handla, om allt går som tänkt.
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0