Pulkaåkning

När det slutat snöa ute gick jag, Ludde och vovven ut för att skotta snö och få lite frisk luft. Ludde fick inviga sin nya pulka som han fick av mina föräldrar i julklapp, och jag tror att han gillade den.
Han satt och tittade på medans jag skottade och trots att det blåste snö på honom ibland sa han inte ett ljud. Jag hade packat in honom rätt bra så att han inte skulle frysa i den kalla vinden som emellanåt svepte fram.
Fårskinnet kommer för övrigt från föräldrarnas egna får, och angående färgen på pulkan tyckte mamma att han skulle ha en rosa så att dem matchade hennes bil. Dessutom vet alla att riktiga killar klarar av att klä sig eller använda rosa grejer utan att skämmas!
Under tiden som jag skottade snö låg vovven och tuggade på brädbitar som blivit över. En riktig flistugg..

När jag skottat klart gick vi en liten promenad på åkern framför huset. Då fick vovve springa fritt och vi kom bort från vägarna. Kändes inte bra att Ludde satt i pulkan när vi gick längs vägen. Han sitter så oskyddat..
 
 
När vi kom in var vi rosiga om kinderna och nöjda med utevistelsen. Ludde blev först upprörd, men det visade sig att han var trött efter den nya upplevelsen. Nu sover han gott, och Johnnie(som plogat snö hela dagen) kom just hem.
 
Kanske blir en promenad till senare idag med barnvagnen, får se hur vädret är och hur Ludde känner sig.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0