Sängbygge

I lördags var vi som sagt en sväng till IKEA. Vi fick äntligen "rumpan ur vagnen" ock köpte en ny säng! Johnnies kompis Engström hängde med in till stan, vilket var tur. Då kunde vi hjälpas åt med att släpa på Ludde, släpa på stora kartonger och hålla koll på allt. Utan honom hade det nog inte gått!
 
Den gamla sängen har gjort sitt och lite till, så den nya är mer än efterlängtad. I lördags hade vi fullt upp, och igår var Johnnie ute med plogbilen större delen av dagen. Mot kvällen ville han börja bygga säng, så vi körde igång. Vid ca 01.30 gav vi oss, vi började tänka så luddigt på grund av tröttheten.
Men eftersom vi höll på att bygga säng i sovrummet bäddade vi åt oss på golvet vid köket. Riktigt mysigt, ungefär som att tälta!
 
Ludde sov i tvättstugan. Dels så står hans barnvagn där, och dessutom kunde vi dra igen dörren dit när vi packade upp lådor och annat som låter lite. Han sov som en stock. Kan tillägga att dörren till tvättstugan är i hallen, så ni inte tror att vi har tvättstugan i källaren eller liknande. Vi har inte ens en källare..
 

Vi tog dom gamla madrasserna och la på golvet. Vi har sovit såhär sen vi träffades, med fullstor säng men en 1.20-bäddmadrass. Hans säng var så hård att jag släpade dit min bäddmadrass hemifrån. Vi har sovit helt okej på de viset, men nu när Ludde kommit vore det härligt att kunna mysa alla tre i sängen utan att någon trillar av bäddmadrassen.. Haha!
 
Som ni ser på bilden är det riktigt stökigt för tillfället. Lådor, madrasser och annat skräp överallt. Så besök undanbedes vänligt men bestämt under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0