Sparkåkning med barn

Nu fick jag rumpan ur vagnen och svarar på frågan jag fick för några dagar sedan. Frågan var hur jag satt fast Luddes barnstol på sparken, och här har vi några bilder som visar hur jag gjorde.
 
Hade först och främst spanat in en s.k. "bläckfisk" i pannrummet, som visade sig vara perfekt till ändamålet.
 
Här ser ni hur jag satt fast den. Som pricken över i:et fanns det en liten plastflik/krok att sätta mittenringen i. På så vis hålls allt på plats i framändan.

Kan rekommendera dessa reflexer till barnvagnen, sparken, stigbyglarna på hästens sadel.. Dom är ju till för det sistnämnda, men är väldigt praktiska till allt. kardborrbanden gör att dom är enkla att fästa varsomhelst.
På bilden satte jag dom i framändan på sparken, men hängde dom där bara för att veta vart jag satt dom. Den röda sidan ska självklart vara vänt bakåt och den vita framåt(dom är nämligen tvåfärgade).  
Finns att köpa billigt på till exempel Hööks.

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej Anna
Jag har en sparklåda som du kan få köpa, den har använts max 5 gånger och den sätter man fast på sparken
Jag är svärmor till Kim Nevala.
Tack för att jag får läsa sin blogg, vilken resa du gjort.

Svar: Hej! Det funkade så bra med bilbarnstolen att jag nog fortsätter med den. Blir ju ändå inte så många turer till denna vinter(om det ska fortsätta vara sånt här väder..). Men tack för erbjudandet, och tack för att du läser bloggen!
Info om mig!

2014-01-29 @ 18:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0