3-månaderskontroll på sjukhuset

Nu var det ett tag sen jag skrev ett nytt inlägg. Ludde tar upp nästan all min tid och den tid som blir över går till städning, trädgårdspyssel, träning och annat som behöver göras.
 
Nu skulle jag kolla några saker på internet så jag passar på att klottra ner några rader här, så ni vet att jag fortfarande lever!
 
Igår var jag på läkarbesök, inget konstigt utan det vanliga 3-månadersbesöket. Har egentligen inget speciellt att säga om det. Det gick till precis som vanligt. Vi pratade om hur jag mår och hur livet funkar, om jag på något sätt har ont, blöder eller liknande. En snabb gynundersökning för att kolla hur ärrvävnaden efter strålningen ser ut och sen klart!
Läkaren utbrast efter att ha kollat att hon är "positivt överraskad" över hur fint jag läker. Dom brukar alltid stirra på mitt ärr efter kejsarsnittet och utbrista "Oj, vilket fint ärr! Det läkte verkligen ihop jättefint!", så jag verkar ha bra läkekött eller vad man brukar kalla det.
 
Dom hittade inget konstigt vare sig under undersökningen eller i det jag berättade, så det blir ingen röntgen förrän i höst. Precis när vi skulle avsluta besöket kom jag på en till sak att fråga om. Har på senare tid blivit väldigt snurrig och yr när jag rest mig snabbt, så jag bad henne om att kolla mitt blodtryck. Precis som jag trodde var trycket för lågt, och hon bad mig att dricka mer vatten och äta mer salt.
Vatten är jag alltid dålig på att dricka tillräckligt av, vilket ofta slutar med huvudvärk. Och saltet har jag nästan slutat med i maten för Luddes skull. Så små barn ska inte äta så mycket salt och Johnnie äter på tok för mycket, så jag har helt enkelt dragit ner på det ordentligt för allas skull.
Mamma skrattade glatt när jag berättade om att jag behöver äta mer salt. "Du som jämt slickade på kornas saltstenar som liten! Du kan få med dig en hem och slicka på framför tv:n"
Tror att det är enklare om jag bara saltar min mat lite mer..
 
Men som sagt, inga konstigheter i övrigt. Skönt, då får jag förhoppningsvis tre nya, lugna månader.
 
Träningen har tagit fart ordentligt efter förkylningen och jag både cyklar och joggar. När jag passar Ludde cyklar jag med honom bakpå, och när Johnnie är hemma smiter jag iväg på en joggingtur. Märks dock att man är otränad, för minsta uppförsbacke gör att det suger bra nog i låren!
 
Nu måste jag avsluta inlägget här och hoppa i säng. Imorgon ska jag upp relativt tidigt eftersom passaten och min hästtransport ska in på verkstad. Bilen har dåliga hjullager och transporten har inga bromsar.. Blir ingen billig historia!
 
Återkommer snart i mån om tid!
 
Fördelen med sommaren är att man kan parkera badbaljan med den hysteriskt plaskande lilla avkomman i utomhus. Luddes kvällssyssla:
 

Kommentarer
Postat av: Min sida

Vad bra att allt går bra med dig :)

2014-07-03 @ 14:27:37
URL: http://dack-dack.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0