Födelsedagsfirande

Sådär ja, nu har vi firat både syrrans och mina föräldrars födelsedag. Nästan hela min familj fyller på våren, så normalt brukar det vara täta födelsedagsfiranden hos oss. Men nuförtiden har vi alla allt mer inbokat på helger, så ofta "klumpas" födelsedagsfirandena ihop.
Det är nog bara bra om man ska värna om vikten. För att äta tårta var och varannan helg hela våren är inte så nyttigt. Desto bättre är det att man kan vräka i sig ordentligt när det väl serveras, eftersom det inte blir lika ofta som förr. Syrran gör ofta flera tårtor till varje firande så det är fri tillgång!
 
Ludde var jättetrött och höll på att somna i maten. Men när jag skulle lägga honom i sängen protesterade han högljutt. Han ville absolut inte sova när vi hade så roliga gäster!
Han höll sig ovanligt pigg och glad, trots allt ståhej runt omkring. Dessutom vill ju självklart alla leka och gosa med den lilla grabben så han har fullt upp från början till slut.
Mot slutet fick han dock känna sig besegrad av John Blund och somnade(med några små protester) i sin säng. Nu sover han sött.
 
Lite bilder från firandet:
 
Ludde är poppis bland morbröderna...
 
...och självklart lika poppis hos moster! (på bilden ligger han och sprattlar runt som en ål)
 
Glada miner!
 
Ludde bollas omkring, och älskar´t!
 
Sist, men inte minst: Dagens mästerverk bakade av syrran. Helt fantastiskt fina!

Och goda var dom ska jag tillägga. Snacka om att den tjejen kan baka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0