Lastbilsutställning

Idag åkte jag, Ludde och Johnnie till Strängnäs för att gå på lastbilsutställning. Även Peter och hans lille Liam hängde med, så det blev måttligt fullt i bilen!
 
Regnet öste ner på ditvägen, men vi höll gott mod och när det väl var dags att kliva ur bilen hade regnet dragit vidare. Så vi hade tur som kom iväg lite senare än tänkt hemifrån.
 
Peter hade lånat en syskonvagn, så hanteringen av smågrabbarna blev något enklare. Förövrigt skötte sig båda exemplariskt när vi gick där och tittade. Knäpptysta, trots att dom var vakna hela tiden. Även dom stora grabbarna skötte sig bra, lika bra som sina söner.
Hälsade och pratade med några bekanta här och var(flera från hemtrakterna ställde ut sina lastbilar), och sen styrde vi bilen hemåt igen. Stannade till och åt pizza, vilket var välbehövligt!
 
När vi kom hem märktes det på Ludde att han suttit still hela dagen, för han far runt som en iller fulltankad med energidryck. Nu är han nattad och Johnnie har sen länge snarkat på soffan. Jag har piggnat till, men tänkte krypa till kojs jag med. Vill försöka sova bort denna envisa förkylning..
 
Pappa Peter och lille Liam, framför går pappa Johnnie med Ludde i vagnen:
 
Efter ca 50 lastbilar började man undra om det någonsin skulle ta slut.. Det var verkligen lastbilar så långt ögat kunde nå. Bilden visar inte det dock.
 
Ludde ville upp och sträcka lite på dom små, men ack så energiska små benen:
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Så söt!

2014-05-31 @ 22:26:33
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: Sara

Åh jag som också var i Strängnäs på utställningen, synd att vi missade varandra. Hade så gärna velat säga hej till dig! Du är en sån inspiration :) Kram

Svar: Tack, vad snäll du är! Vi får springa på varandra på nästa utställning istället :) kramar
Info om mig!

2014-06-02 @ 10:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0