Snö? Snö!!

Hur många ligger i soffan alt. sängen och är slitna idag? Många kan jag tänka mig. Men själv är man pigg och glad, utan ett spår av alkohol i blodet! Kan nog börja kalla mig vuxen nu, eftersom såna där "supardagar" inte är speciellt viktiga längre. Det är så otroligt skönt att komma upp skapligt dagen efter utan att vara sliten/ bakis!
 
Efter en snabb titt på facebook kan jag konstatera att folk lagt märke till snön utanför fönstret. Uppmärksamt av er! Själv hade jag ALDRIG sett det om inte 90% av facebookvännerna lagt ut bilder på en snötäckt gräsmatta...
Det är när snön kommer som man inser hur värdelöst facebook oftast är. Alla skriver bara: "Det snöar!!" och en bild på lite snö. Snö såhär års är normalt, så lugna er!
 
Jag tänkte utnyttja det lite tråkiga vädret med att städa huset. Tråkig som jag är. Men ju mer jag städar nu, desto mindre behöver jag städa sen.
Johnnie mår si sådär, gick visst hårt till igår kväll med grannarna. Så han är förvisad till sängen för att sova en stund till. Ludde har också slocknat så jag njuter av lugnet.
 
Visst är det konstigt att dom få gånger man verkligen har tid att titta på tv, visas inget vettigt alls? Det slår aldrig fel..
 
Nä, dags att städa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0